Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@17:13:34 GMT

سردار سلیمانی را الگوی خودم قرار دادم

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۰۳۸۰

سردار سلیمانی را الگوی خودم قرار دادم

سلاله شمس گفت: یکی از موضوعات جشنواره "ذوالفقار ولایت" بود که من سردار سلیمانی را الگوی خودم قرار دادم تا بتوانم مثل ایشان فرد مفیدی برای جامعه باشم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ سلاله شمس، دانش آموز کلاس سوم مدرسه راهیان کوثر است که در جشنواره استعدادیابی مدرسه به عنوان قهرمان انتخاب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش های مختلف جشنواره های هنری، ورزشی، علمی، کاردستی حائز رتبه برتر شده و جایزه قهرمان کوچولوی مدرسه را به دست می آورد.   دانش آموزی که به شدت علاقمند به تحصیل است و تلاش می کند تا به فرد موفقی در جامعه تبدیل شود.   سلاله شمس به مناسبت روز دختر در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: "آغاز بی پایان" جشنواره دانش آموزی بود که برای استعدادیابی بین دانش آموزان دختر و پسر مدارس راهیان کوثر برگزار شد.   وی ادامه داد: در این جشنواره شرکت کردم تا استعدادهای خودم را کشف کنم و آنها را به چالش بکشم و ثابت کنم خواستن، توانستن است.   شمس افزود: با تشویق معلم و پدر و مادرم در بخش های مختلف جشنواره شرکت کردم و تلاش بسیاری داشتم، نتایج عالی نیز کسب کردم، به عنوان قهرمان شناخته شده و از من تقدیر شد.   این دانش آموز تصریح کرد: برای من کسب علم و دانش بسیار اهمیت دارد، زیرا با علم و دانش به هر مقامی که دوست داشته باشید، می رسید.   وی با بیان اینکه به ستاره شناسی و کهکشان بسیار علاقه دارم، گفت: کتاب های مربوط به ستاره شناسی و همچینین کتاب های علمی و داستانی را دوست دارم و مطالعات خارج از درسم در این زمینه هاست.   شمس ادامه داد: یکی از موضوعات جشنواره "ذوالفقار ولایت" بود که من سردار سلیمانی را الگوی خودم قرار دادم تا بتوانم مثل ایشان فرد مفیدی برای جامعه باشم.   این دانش آموز در ادامه به هم سن و سالان خود توصیه کرد: راه موفقیت از مسیر علم و دانش می گذرد بنابراین تمام تمرکز خود را در این مسیر بگذارند و در این گونه جشنواره ها شرکت کنند تا بتوانند استغدادهای خودشان را کشف و تقویت کنند.     وی به بهترین کادوی روز دختر اشاره کرد و گفت: یکی از بهترین کادوهای روز دختر من، یک کتاب درباره ستاره و کهکشان ها بود که خیلی دوستش دارم.   شمس تاکید کرد: من آرزو می کنم که امام زمان (عج) هرچه زودتر ظهور کنند و جهان پر از عدل و داد شود.   این دانش آموز افزود: من دوست دارم وقتی بزرگ شدم ستاره شناس و پزشک شوم و خوب درس می خوانم تا به مسیری که دوست دارم، برسم.   وی در خاتمه خاطرنشان کرد: در آخر از پدرو مادرم و معلمان عزیزم که من را در این چند سال راهنمایی و تشویق کردند، تشکر می کنم و آرزوی سلامتی برای رهبر عزیزم را دارم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • دانش‌آموز دختر در لالی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید
  • دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی